fbpx

Slide HOME BIOGRAFIA E DR. BISLIMIT PUNA NË KUVEND PLATËFORMA ZGHEDHORE KONTAKTO DEPUTETIN PARAQITJET MEDIALE / PRESS PARAQITJET MEDIALE / PRESS HOME BIOGRAFIA E DR. BISLIMIT PUNA NË KUVEND PARAQITJET MEDIALE / PRESS PLATËFORMA ZGHEDHORE KONTAKTO DEPUTETIN Republika e Kosovës
Republika Kosova | Republic of Kosovo
Kuvendi | Skupstina | Assembly FATON H. BISLIMI Deputet | Member of Parliament

(Legjislatura VII 2019-2021)
MENU menu Dr. Faton Bislimi është zgjedhë Deputet i Legjislaturës së VII të Kuvendit të Republikës së Kosovës pas zgjedhjeve nacionale të tetorit 2019. Dr. Bislimi ka qenë kandidat për deputet nga rradhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, dhe vjen nga Gjilani.

Në Kuvend, Dr. Bislimi si anëtar i Grupit Parlamentar të LDK-së, shërben në Komitetin për Integrime Evropiane si dhe është Kryetar i Grupit të Miqësisë Parlamentare me Kanadanë.

Ai po ashtu shërben, për gati dy dekada tanimë, si Anëtar i Bordit Ekzekutiv të Ligës Qytetare Shqiptaro-Amerikane, zërit më të fuqishëm për kuazën kombëtare shqiptare në Washington, DC.
Republika e Kosovës
Republika Kosova | Republic of Kosovo
Kuvendi | Skupstina | Assembly FATON H. BISLIMI Deputet | Member of Parliament

Legjislatura VII (2019-2021)
Dr. Faton Bislimi është zgjedhë Deputet i Legjislaturës së VII të Kuvendit të Republikës së Kosovës pas zgjedhjeve nacionale të tetorit 2019. Dr. Bislimi ka qenë kandidat për deputet nga rradhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, dhe vjen nga Gjilani.

Në Kuvend, Dr. Bislimi si anëtar i Grupit Parlamentar të LDK-së, shërben në Komitetin për Integrime Evropiane si dhe është Kryetar i Grupit të Miqësisë Parlamentare me Kanadanë.

Ai po ashtu shërben, për gati dy dekada tanimë, si Anëtar i Bordit Ekzekutiv të Ligës Qytetare Shqiptaro-Amerikane, zërit më të fuqishëm për kuazën kombëtare shqiptare në Washington, DC.
MENU menu Faton Bislimi, 2020