fbpx

Slide Home Biografia e Dr. Bislimit Puna në Kuvend Paraqitjet Mediale / Press Platëforma Zgjedhore Kontakto Deputetin Home Biografia e Dr. Bislimit Puna në Kuvend Paraqitjet Mediale / Press Platëforma Zgjedhore Kontakto Deputetin FATON H. BISLIMI Deputet | Member of Parliament

(Legjislatura VII, 2019-2021)
Menu menu Menu menu

Puna në Kuvend

Deputeti Faton Bislimi është i përkushtuar që në Kuvendin e Kosovës të jetë zë i fuqishëm i interesit të qytetarëve dhe atij të Republikës së Kosovës, gjithëherë duke e pasë kauzën kombëtare si themel të angazhimit politik.  Këtu gjeni fjalimet, amandamentet, dhe shkresat e ndryshme të Deputetit Bislimi të ndërlidhura me punën e tij në Kuvendin e Kosovës.

Slide Më ndiqni në Faton Bislimi, 2020